De koeien gaan de wei in!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag 23 april is het weer zover, onze Lakenvelders kunnen weer naar buiten. De hele zomer genieten ze van het verse gras in de polder. De koeien, pinken, kalfjes en ossen lopen dan bij elkaar in de kudde, een prachtig gezicht!

U bent welkom vanaf 13 uur, rond 14 uur gaan de koeien naar buiten. U kunt rondkijken op de boerderij en ook de kinderen kunnen zich prima vermaken. We verkopen koffie, thee en sap en natuurlijk Lakenvelder vlees.

 

Vogelkijkochtend

 

De ochtend van 23 april is er een vogelkijkochtend op de boerderij. Er zijn een aantal ervaren vogelgidsen aanwezig die u alles kunnen vertellen over de (weide-)vogels die er in en rond de Boterhuispolder te zien zijn.

Toegang, koffie en thee zijn gratis. Een vrijwillige eigen bijdrage wordt op prijs gesteld.

Indien u zelf een kijker heeft wordt aangeraden deze mee te nemen. De gidsen zijn aanwezig van 9.30 tot 12.30 uur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA