Levend Erfgoedroute

Hebt u hem al voorbij zien komen? Samen met Warmondse collega’s en Stichting Warmond aan de Kaag lanceerden we de Levend Erfgoedroute, een wandel/fietsroute waarin we aandacht vragen voor de historische Hollandse koeienrassen.

In de uitgebreide brochure vindt u de routebeschrijving én volop informatie over de agrarische historie van Warmond en het cultuurhistorische verhaal van deze rassen. De brochure kan gratis worden gedownload en is speciaal vormgegeven voor uw smartphone.

De 15 km lange route maakt een ‘rondje Warmond’, door het oude dorp en door de Boterhuispolder, langs verschillende locaties met Blaarkoppen en Lakenvelders. De deelnemende horeca en winkels werken met de producten of verkopen ze. Daar zijn we blij mee. Want om deze rassen in de weilanden te houden, blijft het motto: eat it to save it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *