Even terugblikken en vooruitkijken

Het is er de tijd voor: een terugblik en nieuwe plannen voor komend jaar. In 2021 zijn we de grens van 100 stuks vee overgegaan. Om alle dieren ook in de winter te kunnen huisvesten, hebben we flink opgeruimd en verbouwd. De kalveren hebben nu een groter strohok in een andere stal. Zo kunnen er meer koeien in de ligboxenstal. Daar hebben we ook een afkalfhok gemaakt, dat komend voorjaar volop benut gaat worden. We verwachten zo’n 36 kalveren.

We zijn blij dat de verkoop van het vlees goed loopt. Via de Brasserie Groep verkopen we veel hamburgers en ook de boerderijwinkel draait goed. Sinds afgelopen zomer staat Yvette achter de kassa in de winkel. Daardoor heb ik op zaterdag wat meer mijn handen vrij. Voor komende jaar zien we uit naar de samenwerking met de horeca én hopen we eindelijk de Lakenvelder bitterballen in onze winkel te kunnen aanbieden.

Natuurlijk zien we ook weer uit naar een vruchtbaar weidevogelseizoen en de verdere ontwikkeling van onze poldertuin. Wist u dat u daarvandaan ook kunt genieten van de weidevogels? Als u vlees komt kopen, loop dan ook eens door naar achteren. Of neem een kijkje in de stal zolang de koeien nog binnen staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *