Vleespakketten

Wij verkopen twee soorten vleespakketten.

Het lekkerbekkenpakket bevat zo’n 6 kg vlees. De helft bestaat uit diverse soorten stoof- en braadvlees. Daarnaast krijgt u gehakt, hamburgers, biefstuk en een soeppakket.

Ons fijnproeverspakket bestaat voornamelijk uit luxe vlees: kogelbiefstuk, entrecote, rosbief, tartaar en ribeye. Dit pakket weegt 4,5 kg.

Bezorging is mogelijk in overleg, afhalen heeft de voorkeur. De pakketten zijn diepgevroren en bestaan uit verschillende soorten vlees, verpakt in handzame hoeveelheden. Het is ook mogelijk om een pakket naar eigen wens samen te stellen. Ook voor kleine hoeveelheden vlees kunt u bij ons terecht, prijzen kunt u vinden op onze prijslijst.

Onze dieren worden geslacht bij slachterij Voordouw in Woerden. Dit is een kleinschalige slachterij waar de dieren met respect worden behandeld. Hier vindt u een artikel over de werkwijze van deze slager. Op youtube is een aantal filmpjes te vinden waar de slachterij in voorkomt.

U kunt ons vrijblijvend laten weten dat u geïnteresseerd bent in een vleespakket. Dan ontvangt u bericht van ons zodra er een rund geslacht wordt.

Voor alle vragen over vlees, vleesverkoop of de aanmelding voor een vleespakket, mail naar lekker@boterhuispolder.nl of bel 06 2127 8096.

vleespaketten